Veel talent bijeen: zo kun je aanstaande zaterdag 7 oktober wel noemen.

 

Al eerder werden 4 deelnemers voorgesteld. We gaan maar snel ver met nog een aantal van die kanjers:

 

José van Winden

Als jong meisje schreef ze haar eerste verhaal dat gepubliceerd werd; in de Taptoe nog wel. Schrijver, dat was dan ook wat ze wilde worden, of dierenartsassistente. Na een aantal omzwervingen qua werkzaamheden was het de dood van haar moeder die haar deed beseffen dat je dingen nu moet doen en niet later. De vakopleiding Scenarioschrijven op de Scriptschool te Amsterdam was dan ook een ware speeltuin. José heeft nu haar eigen bedrijf in teksten. Ze doet van alles met de Nederlandse en Engelse taal en ondersteunt daarbij leerlingen net zo gemakkelijk als ze bedrijven van dienst is. Toch kan ze het virus niet ontvluchten en heeft ze inmiddels ook haar eerste uitgegeven pennenvrucht op haar naam staan: “Weekendje weg”.

 

 

Haar oeuvre tot dusver:

 

- Weekendje weg – 2017 – Project Boek10, Godijn Publishing

 

Meer info is te vinden op www.josevanwinden.nl  

Armand Hillaert

Deze uiterst vriendelijke en aimable man is afkomstig uit Leuven en woont momenteel in Aarschot.Hij weet ons vooral te vertellen dat hij te lang heeft gewacht om zijn verhalen, als ook onze verhalen zoals hij dat noemt, te vertellen aan het grote publiek. ‘Pas na het uitbrengen van mijn vierde boek beschouw ik mezelf als schrijver. Laat de vrolijke, olijke zelfs, blik van Armand je niet op het verkeerde been zetten. Zijn boeken bevatten naast de al snel vertrouwde en warme humor ook veel diepgang. 

 

Zijn oeuvre tot dusver:

 

- Hoe doen ze het – 2016 – 

- Inbraak verzekerd – 2016 – 

- Garage Champion Oscar - 2017

- Schmidt 2.5 - 2017

 

Meer info is te vinden op zijn facebook pagina https://www.facebook.com/armand.hillaert  

Creative ARt WorX  - Anouk Roedelof 

Wat leuk om me aan U voor te mogen stellen! Mijn naam is Anouk Roedelof, trotse eigenaresse van Creative ARt WorX. Op mijn 6e begon mijn liefde voor dans & theater: ik volgde klassiek ballet lessen, latin & ballroom cursussen, theaterdans, streetdance, salsa, Zumba Fitness & diverse grime-cursussen. Vanaf mijn 7e jaar deed ik regelmatig mee aan dansvoorstellingen, eerst in de Stoelenmat, later in Schouwburg de Maagd. Om mijn passie voor dans & theater met liefhebbers te kunnen delen besloot ik in 2014 al mijn activiteiten onder te brengen in mijn bedrijf. Ik geef inmiddels wekelijks zo’n 13 danslessen, verzorg workshops op locatie, maak choreografieën t.b.v. bruiloften, optredens & shows. Ik verzorg de theater make-up & grime voor diverse toneel- & musicalverenigingen, maar ook voor bruidsmake-up kun je bij me terecht.  Deze combinatie is voor mij de perfecte ‘energy boost’!

 

Haar oeuvre tot dusver:

 

- Choreografie en uitvoer Kerst Flashmobs

o 2013

o 2014

o 2015

o 2016

- Dans! 1 + 2 – Dansvoorstellingen in Theater De Maagd te Bergen op Zoom

- Kunsten in de Monumenten op Mattemburgh

o 2015

o 2016

- Goede doelen Dansoptredens

o Samenloop voor Hoop

 2013

 2015

o Color your life Run

 2015

 2016

o Stichting Roparun

 2016

 2017-09-14

o Dansacts bouwclubs tijdens Vastenavend optocht

 2010

 2014

 2015

 2016

 2017

o Choreografie videoclip t.b.v. buitenspeeltuin Glymes

o Choreografie voorstellingen Bergs Leut Tejater

 2015

 2017

o Kunstproject “Proefwei’ i.s.m. kunstcollectief Synapsz – 2017 

o Optreden tijdens Krabbenfoor Bergen op Zoom – 2017 

 

Meer informative te vinden op www.creativeartworx.nl           

Marijn Withagen

Ook Marijn is een leerling uit de stal van Mart Franken. Marijn schildert al zo’n negen jaren en vooral zijn publiek uit Café De Schorre weet zijn werk te waarderen. Marijn laat zich vaak en graag inspireren door muzikanten. Deze in een vroeg moment vooral zwart-wit portretten toonden niet allen direct de gelijkenis maar je kon ook gelijk de sfeer proeven. De muren zijn inmiddels gevuld dus wat doe je dan? ‘Toen de muren vol waren ben ik op het plafond van de Schorre begonnen. Omdat ik telkens een nieuwe moest verzinnen ben ik weer even terug naar kleur schilderijen en op de stijl van de oude meester. Daar is Michiel de Ruyter en dame die hij verschalkt moet hebben een tweeluik van. Verder doe ik al heel lang boetseren en schaduwspuiten bij een Vastenavend Bouwclub.’ Aldus Marijn Withagen.

 

Zijn oeuvre tot dusver:

 

- Café De Schorre – Bergen op Zoom - Doorlopend

 

Meer informatie over Marijn is te vinden op zijn Facebook pagina