De voetbalschool van RKSV Halsteren gaat binnenkort weer van start.

Als onderdeel van het nieuwe jeugdplan wordt dit jaar de voetbalschool professioneel ingevuld door Soccer 10. De school heeft ook een nieuwe naam gekregen en heet voortaan 100% SoccerClass. Hiermee krijgt de samenwerking tussen RKSV Halsteren, Soccer 10 en 100% VOETBAL een eerste concrete invulling.  

De jeugd van Halsteren wordt uitgedaagd om op woensdagmiddagen, tien weken lang, vijf kwartier deel te nemen aan een extra training onder begeleiding van professionals. 

De 100% SoccerClass is bedoeld voor voetballers en keepers in de leeftijd van 7 tot en met 16 jaar. Aan de deelnemers wordt voor de eerste training gevraagd aan welke drie punten in de categorie Techniek en Kracht ze gericht willen gaan werken. In de eerste twee trainingen worden vervolgens de kwaliteiten van de deelnemers beoordeeld en maakt de 100% SoccerClass met elke speler een plan van de eerste tot en met de laatste training.

Tijdens elke training werken de deelnemers volgens dit plan. De trainers kijken naar de prestaties en letten op vaardigheden, inzet, doorzettingsvermogen en spelplezier. Met een digitaal speler-volgsysteem registreren zij de prestaties en op de helft van de trainingen volgt er een evaluatiegesprek.

Waarom de 100% SoccerClass?

Binnen het jeugdplan van RKSV Halsteren is prioriteit gegeven aan het stellen van individuele doelen voor de ontwikkeling van de jeugdleden. Deze doelen zullen in de 100% SoccerClass per deelnemer resulteren in een plan voor training en coaching. Daarmee kunnen de deelnemers leren uitblinken met hun sterke kwaliteit(en).

Leden van RKSV Halsteren die besluiten deel te nemen krijgen een fikse korting op deelname en betalen maar € 10,- per les, totaal € 100,- inclusief tenue. Niet-leden zijn natuurlijk ook van harte welkom en betalen € 160,-. Alle deelnemers krijgen een passend tenue zodat iedereen er tijdens de trainingen netjes bij loopt. Dankzij de samenwerking met 100% VOETBAL en Soccer 10 kan RKSV Halsteren de jeugdleden voor een scherpe prijs laten deelnemen aan deze extra training. 

Start op woensdag 27 september a.s.

De eerste woensdagmiddag staat al gepland op 27 september. Geïnteresseerden kunnen zich inmiddels via de website van Soccer 10: https://www.soccer10.nl/soccerclass-rksv-halsteren aanmelden.