In gesprek met haar VIP leden is voor BoZinBeeld.nl belangrijk.

 

Dit keer togen we naar het voormalige "Heertje" om met Maarten te praten over "De Burgermakerij", de nieuwste onderneming van Maarten Hamel en Josephine Bakker.

 

Als eerste is een felicitatie op zijn plaats aan het stel dat deze zomer in het huwelijk getreden is.

 

'Wij willen binnen het segment de beste zijn.' Is de eerste uitspraak van Maarten, waarmee hij direct bevestigt wat het motto van het stel is. Dat ze daarmee de lat hoog leggen is duidelijk. Ook geeft hij aan dat het geen fastfood gelegenheid is en ook geen restaurant. 'Het is er juist tussen in. We willen de klant ook zelf zijn eigen burger laten "bouwen". Noem het maar "Make your own". Je kunt zelf kiezen uit broodje, burger, toppings en saus; en zo ontstaat je eigen favoriete burger.' Maarten moet hartelijk lachen als ik spontaan zeg "een voedsel lego-doos"! 'Noem het zoals je wilt. We bieden daarnaast ook 3 classics burgers, nacho's en wings.' 

 

Je kunt in het restaurant gaan eten maar je kunt ook gewoon bellen en ze afhalen of thuis laten bezorgen: Kijk maar eens op www.deburgermakerij.nl  of bel:  +31 (0)164 751 671

 

Als Maarten me wat producten laat zien, loopt me spontaan het water in de mond.

 

De Burgermakerij biedt naast de rundbrugers ook kreeftburgers, zalmburgers, kipburgers, vegaburgers en lamburgers, waarbij alles zelf gemaakt is. Daarbij gebruiken ze ook alleen maar graangevoerde runderen, zoals ook de andere ingrediënten van het beste zijn.

 

Over dat beste gesproken; Maarten neemt mij daarna mee naar " t Geheim van Bergen". Hij laat me zien hoe de inrichting veranderd is, hoe er tegenwoordig ook een speciaal hoekje is waar hun eigen vlees wordt klaargemaakt. Zo maar, midden in het restaurant. 'Kijk, zo krijgen we onze eigen Charcuterie'.  

 

Voor wie niet wat wat een charcuterie is; Charcuterie zijn officieel bereide of gedroogde varkensvleesproducten. Maar ook wordt er wild en rundvlees gebruikt of ganzen-en eendenvlees denk bijvoorbeeld aan foie gras en paté. Dat charcuterie in eerste instantie staat voor bereid en gedroogd varkensvlees komt omdat bijna alle delen van het varken verwerkt kunnen worden tot iets eetbaars.

 

Over dat beste  vlees en varkens; momenteel heeft 't Geheim van Bergen haar eigen varkens rondlopen in eigen tuin. Deze Duke of Berkshire wroet lekker vrij rond in de grond en vindt zo zijn weg naar de keuken van het restaurant van Maarten en Josephine. Dit overigens naast de verse oesters en kreeften uit de Oosterschelde.

 

Wie het verhaal zo aanhoort, even door beide gelegenheden Burgermakerij en Geheim van Bergen loopt merkt, direct één ding op: Hier leeft Passie!! Josephine en Maarten doen echt hun"ding" en zo krijgen hun klanten de beste kwaliteit en de beste beleving vanaf de eerste minuut dat je hun zaak binnen stapt. In het verhaal van Maarten hoor ik nog over samenwerking met collega's, over het continue "uitvinden" van nieuwe kansen, over de zoektocht om de lat steeds hoger te leggen en de klant steeds meer en beter te kunnen bieden. Het is niet voor niets dat juist de klant die hier geweest is de beste wandelende reclame is die er bestaat. 

 

Ofwel, loop eens binnen bij de Burgermakerij in de Bosstraat nummer 17, ofwel bij 't Geheim van Bergen in de Bosstraat nummer 20, beiden te Bergen op Zoom. Beleef dan zelf hoe Passie leidt tot de beste Kwaliteit!