Natuurfotografie

 

Op woensdag 30 augustus organiseert Brabants Landschap samen met IVN Groene Zoom weer een activiteitenmiddag voor kinderen van 7 tot 12 jaar.

Het thema van deze middag is “Natuurfotografie”. De gids legt aan de hand van mooie natuurfoto’s kort en eenvoudig uit wat er bij het maken van zo’n foto komt kijken en waarom natuurfotografie ook voor kinderen zo leuk kan zijn. Hierna gaan de kinderen onder begeleiding zelf aan de slag in het nabijgelegen Markiezaat. De kinderen moeten natuurlijk wel een camera meenemen. Wat voor soort en welke kwaliteit maakt niet uit. Ook goede schoenen zijn aan te bevelen. Het gaat erom eens anders naar de natuur te kijken en bijvoorbeeld meer op details te letten. Hierbij zal de gids praktische aanwijzingen geven. Tot slot volgt in het bezoekerscentrum onder het genot van een lekker glaasje limonade nog een nabespreking en zullen de foto’s gezamenlijk bekeken worden.

 

Op deze middag kun je tevens de allernieuwste BeleveNissen “Aarde” en “Water” in het bezoekerscentrum ontdekken.

 

Verzamelen (onder begeleiding van een volwassene, niet voor BSO of andere commerciële groepen) om 14.00 uur bij bezoekerscentrum "De Kraaijenberg", gratis parkeren op de parkeerplaats aan de Fianestraat.

De kosten voor deze kinderactiviteit zijn €2,00 per kind. Voor begunstigers van Brabants Landschap en leden van IVN Groene Zoom is de toegang (op vertoon van de ledenpas) gratis voor twee volwassenen, twee kinderen en twee introducées.  Het zal tot ongeveer 16.00 uur duren.

 

Kijk ook eens op www.brabantslandschap.nl  , of op 

www.facebook.com/DeKraaijenberg