Stichting zoekt sponsors

De voorbereidingen voor het Open Monumentenweekend in Roosendaal op 9 en 10 september zijn in volle gang. De Stichting OMD Roosendaal is druk bezig met het programma en de activiteiten die het weekend tot een geslaagde dag moeten maken. Diverse historische panden zijn toegankelijk voor publiek en er rijden weer oldtimers. 

Het thema van dit jaar is ‘Boeren, Burgers en Buitenlui’. Deze drie allitererende woorden waren van oudsher de uitroep waarmee de stadsomroeper de aandacht van het publiek trok. Met die begrippen was in feite iedereen genoemd. Het thema kent diverse onderlinge relaties. Op zaterdag 9 september ligt in Roosendaal het zwaartepunt, dan zijn de meeste monumenten toegankelijk en worden er diverse activiteiten georganiseerd.

 

boekje

Ook dit jaar geeft de stichting een boekje uit op A5-formaat met daarin foto’s en informatie over de monumenten. Het boekje, dat representatief oogt en per bladzijde één monument behandelt, biedt ook ruimte aan advertenties. Dit om bedrijven en instellingen betrokken te laten zijn bij het evenement en anderzijds om de kosten enigszins te dekken.

 

Wie interesse heeft in een advertentie, hoeft het voor de prijs niet te laten: een halve pagina kost € 50,- , een hele pagina € 75,- . Met een oplage van 1500 stuks is het bereik vrij groot. Het boekje wordt kosteloos verstrekt.

 

Reserveren van ruimte kan tot eind van de maand juli. Zend dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met Theo de Munnik via 0165 398422 of  06 20130876.