De kaartverkoop van Shakespeare Verliefd verloopt geweldig.

Nog geen week geleden was een aantal voorstellingen uitverkocht. De Vierschaar wil zo veel mogelijk mensen in de gelegenheid stellen om dit spraakmakend, humoristisch en lichtvoetig spektakelstuk te bezoeken en heeft daarom het stoelenplan op de tribune nog eens extra bestudeerd. Hierdoor was het mogelijk het aantal beschikbare plaatsen te verhogen. Momenteel zijn er voor alle voorstellingen nog een aantal kaarten beschikbaar. 

Veel goodwill, bekendheid en promotie krijgt De Vierschaar door kaartverkoop in hun Pop-Up winkel in het pand van de voormalige Muziekhandel Koster in de Fortuinstraat, die de familie Koster hiervoor belangeloos beschikbaar heeft gesteld. Deze winkel is nog geopend op alle zaterdagen in juni van 10.00 tot 16.00 uur. Ook tijdens de Maria Ommegangkoopzondag op 25 juni a.s. is de winkel geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Hierna zijn de kaarten online verkrijgbaar via de website www.vierschaar.nl of via de Facebookpagina van De Vierschaar.

 

Een aantal voorstellingen vraagt om speciale aandacht.

Ten eerste is dit de nachtvoorstelling van vrijdag 7 juli a.s. Deze voorstelling heeft een speciale en unieke ambiance. De Vierschaar zorgt hiervoor eenmalig voor een passende verlichting. De bezoekers ontvangen bij binnenkomst een aantal consumptiebonnen voor een heerlijk drankje en ook de innerlijke mens wordt zeker niet vergeten. Het maakt de speciale prijs van € 30,00 p.p. meer dan waard.

Ten tweede zijn de voorstellingen op zaterdagmiddag en zondagmorgen en -middag uniek. Veel bezoekers combineren deze voorstellingen met een overheerlijke lunch of diner, die wordt verzorgd door La Pucelle. Alle voorstellingen, met uitzondering van de Nachtvoorstelling, worden in dezelfde basale stijl uitgevoerd, d.w.z. zonder persoonlijke geluidsversterking en alleen gebruik makend van daglicht. Het maakt hierdoor geen verschil of men de dag- of avondvoorstelling bezoekt.

Tenslotte is De Vierschaar er in geslaagd in iedere voorstelling een andere mystery guest bij de uitvoering te betrekken. Op de Facebookpagina is er een verslag te zien van de zoektocht naar deze mystery guest.

Shakespeare Verliefd: 7, 8, 9, 14, 15 en 16 juli. Toegangsprijs € 17,50 (Nachtvoorstelling 7 juli  

€ 30,00).