Tijdens de zilvertentoonstelling ‘Voorbij ijdelheid. Zes eeuwen zilver in en rond Bergen op Zoom’ organiseert het Markiezenhof in samenwerking met het Zeeuws Veilinghuis uit Middelburg een taxatiedag.


Laat je zilver taxeren door ervaren taxateurs van het Zeeuws Veilinghuis. Henri van Maanen en Jeroen de Kuyper zijn gecertificeerd taxateur in o.a. sieraden en zilver. Zij komen zaterdag 27 mei naar het Markiezenhof.

Ben je benieuwd of jouw zilveren kunstwerk of een van je sieraden geld waar is, of ben je gewoon nieuwsgiering naar het verhaal erachter? De ervaring leert dat mensen vaak half niet weten wat iets waard is, dus kom naar het Markiezenhof om het te laten taxeren!

Workshop zilverpoetsen
Op zaterdag kun je ook je eigen zilveren voorwerpen op een verantwoorde wijze poetsen. Kunsthistorici Bart van Eekelen en Daphne Valentijn geven de workshop in de Tuinzaal, vergeet niet om je zilveren voorwerpen mee te brengen! Er is een workshop om 11.00 uur en een om 14.00 uur. Laatje zilver taxeren door de ervaren taxateurs van het  Zeeuws Veilinghuis.


Praktische info
Zaterdag 27 mei van 11.00 – 16.00 uur in de Hofzaal van het Markiezenhof, taxatiedag
Workshop zilverpoetsen om 11.00 uur en om 14.00 uur in het Tuinzaal 3. 
Entree: reguliere prijs museum, voor de workshop zilverpoetsen betaal je €5,- extra.