2 juni komt DVL, de super blues groep gevormd door Guy Forsyth en leden van The Hoax, naar Gebouw-T met hun rauw blues sound.

 

 In 2013 stonden de Britse band The Hoax en de Amerikaanse muzikant Guy Forsyth beiden per toeval als headliner op het podium tijdens Bluesrock festival in Tegelen. Beide acts besloten de handen in een te slaan en een tribute aan The Red Devils te brengen door samen “Going To The Church” the coveren.

 

Na het succesvolle optreden in 2013 vormden The Hoax en Guy Forsyth in 2016, in eerste instantie, eenmalig, DVL om een speciale tribute set aan The Red Devils te brengen op Bluesrock Festival. De samenwerking legde voor de mannen geen windeieren en het bleef niet bij één keer optreden. Na twee succesvolle Europese tours besloot DVL terug te keren met nieuw materiaal. Hun live album “Diablo” kreeg uitstekende reviews van critici en fans.

 

Dvl bestaat uit Amerikaan Guy Forsyth, die meerdere instrumenten speelt en oprichter is van Asylum Street Spankers, en Britse Blues Hall of Fame band, The Hoax, wiens leden verschillende muziek prijzen gewonnen hebben.  Samen brengt DVL een rauwe blues die dwars door je lichaam gaat.

 

De zaal opent op 2 juni om 20:30 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Gebouw-T, www.gebouw-t.nl.