De Young Piano Masters Society brengt zondag 26 februari in d’Engelenburgh een heerlijk high-teaconcert met piano en zang: de gelauwerde pianist Erwin Rommert Weerstra komt met zangeres Olivia Le Roux voor een concert van hoog niveau.

 

 

Erwin Rommert Weerstra is geen onbekende: vorig jaar gaf hij in d’Engelenburgh een exclusief galaconcert waarover nog steeds wordt gesproken. Ditmaal komt hij met een sopraan. Op het programma staan werken van Scarlatti, Mozart, Liszt, Chopin, Strauss en Puccini. Een middag om naar uit te kijken. In de pauze wordt een high-tea geserveerd.

 

Erwin en Olivia

Sinds zijn cum-laude Masterdiploma in 2011 reisde Erwin door Europa en nam hij een aantal jaren masterclasses en lessen bij gerenommeerde musici om zijn spel te verdiepen. Dankzij aangereikte technieken heeft hij zich kunnen ontwikkelen tot een virtuoos en in muzikaal opzicht excellerend pianist. De concerten die hij gegeven heeft, zijn zonder uitzondering zeer enthousiast ontvangen. In 2015 werd Erwin lid van de Young Piano Masters Society  en van de Société des Musiciens Extraordinaires, die zich inzet voor het stimuleren van moderne klassieke muziek. 

 

Olivia le Roux komt uit Frankrijk en zong concerten en recitals in vele zalen in diverse landen, waaronder Canada. Na afronding van haar studie aan de Université de Montreal, kreeg ze coaching van gerenommeerde zangdocenten als Lorraine Nubar, Susan Bullock en Margreet Honig. Momenteel studeert Olivia bij Manuela Ochakovski aan de Studio II Portamento en wordt ze gecoached door pianist Brian Masuda in Amsterdam.

 

reserveren

Het concert in d’Engelenburgh (Molenstraat 24 in Fijnaart) op 26 februari begint om 14.15 uur. De toegang bedraagt € 16,50 inclusief high-tea. Reserveren is noodzakelijk: 06-8357 2448 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.