Tintelt het bij jullie ook al zo in je tenen, je vingers en in oew 'óóft ??

 

Wij van BoZinBeeld.nl / WestBrabantinBeeld.nl zijn er al bijna klaar voor. Ja, inderdaad je hoort ons zeggen bijna!

We willen namelijk van jullie allemaal weten wat jullie plannen voor de komende Vastenavend zijn. Wat gaan jullie doen, welke speciale dagen moeten we in onze agenda zetten en op welke locaties moeten we ons op welk tijdstip melden?

Kortom, we vragen jullie contact met ons op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06 247 022 74 zodat we alles over jullie te weten komen.

Neem zeker via de mail contact met ons op hoe jullie GRATIS een VIP lidmaatschap op onze site kunnen krijgen want wij willen de meest complete site van West Brabant worden als het gaat om Dweilbandjes en Bouwclubs, eigenlijk van de Vastenavend / Carnaval. En we beperken ons zeker niet tot Bergen op Zoom, nee want we weten dat er kanjers van clubs zitten in Heerle, Altere, Wjeeldrecht, Huijbergen, ja zelfs in Roosendaal, Kruisland, Lepelstraat en noem maar op. 

Dus dit is een oproep aan jullie allemaal, de kanjers die elk jaar er weer voor zorgen dat deze tijd van 't jaar tot een hoogtepunt wordt, geef ons je agenda door, vertel wat meer over jullie club of band, of inderdaad neem eenvoudigweg contact met ons op. We komen graag een kijkje nemen en horen jullie verhaal aan en trekken een stel fraaie kiekjes.

Hopelijk tot heel snel!

 www.bozinbeeld.nl / www.westbrabantinbeeld.nl

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 06  247  022  74

  Sonn Franken

 

Nog effe genieten van die leuke plaatjes van bands en bouwclubs van éél jong tot oud