Café 't Slik daar moeten we zijn om de dame en heren van Code-5 een muzikaalrijk nieuwjaar toe te wensen op vrijdagavond 13 januari.

 

Klokslag 21:00 uur moeten we ons binnen vervoegen voor wat nu al een hele toffe avond belooft te worden. "Vanzelfsprekend is deze avond, onze nieuwjaarsreceptie, gratis toegang." Aldus Walther Bogaers, de drummer van Code-5.

Het wordt onderhand een traditie dat deze toffe band een nieuwjaarsconcert op de planken zet. Eigenlijk misschien een beetje egoïstisch... De band speelt gewoon graag en houdt ook nog eens van een feestje. Voeg dat samen door voor de locatie Café 't Slik te kiezen en je weet als publiek dat je hier moet zijn. Code-5 gaan we maar niet teveel uit de doeken doen; gewoonweg een toffe band met lekkere pop-rock songs en de juiste zangeres om de vocalen voor haar rekening te nemen. Het zijn goede muzikanten met de juiste onderlinge chemie en wat moet je nog meer?  Daar dacht Code-5 iets anders over. Ze hebben namelijk ook de mannen van de formatie The BoZ uitgenodigd. Over zichzelf zeggen de mannen dit:"The BoZ is begin 2015 opgericht en bestaat uit ervaren musici met (nog steeds) ontluikende talenten. Het genre van de band laat zich niet in één hokje plaatsen, maar classic rock, moderne rock en pop vormen de voornaamste ingrediënten van het repertoire. The BoZ is ready to rock!" 

Kortom, de avond belooft het nodige vuurwerk dus is het de moeite waard om langs de Bergse Steenbergse straat te lopen en 't Slik binnen te wippen.

In de bijlagen laten we de individuele leden van Code-% zichzelf ook nog even voor stellen.

(foto's komen van de sites van de bands en zijn/blijven eigendom van de bands!!)