Twee keer eerder stond tweeling Tangarine in Gebouw-T; als onderdeel van singersongwriter festival PUUR en in 2014 met hun eigen show.

 

Donderdag 22 december zijn ze terug met een nieuw album ‘There and Back’. Volgens eigen zeggen bevat het nieuwe album There and Back de beste muziek die het eigenzinnige tweetal tot nu gemaakt heeft. Het album staat vol met bezielde, loepzuivere en persoonlijke muziek. De totstandkoming van There and Back vond plaats in de studio van de roemrijke rootsband Calexico in Tucson, Arizona. Frontmannen John Convertino en Joey Burns zijn dan ook als ritmesectie terug te horen op het nieuwe album van Tangarine. 

 

There and Back is het tweede album na debuutalbum Seek and Sigh, wat in 2013 werd uitgebracht. Het debuutalbum zorgde voor de doorbraak van de tweelingbroers, ze deden een uitverkochte clubtour en waren in het seizoen 2013/2014 huisband bij het bekende televisieprogramma De Wereld Draait Door. 

 

Het voorprogramma van Tangarine in Gebouw-T wordt verzorgd door het duo Sam & Julia. Tevens vindt er voorafgaand aan het concert een zogenaamd T-Gesprek plaats. Dit is een exclusief interview met de artiest voor slechts een beperkt aantal bezoekers. Tickethouders kunnen hier na aanmelding bij aanwezig zijn. Meer informatie is te vinden op de website van Gebouw-T.