Zaterdag 17 december organiseert Stichting Dijkrock bij Café/Zaal de Boulevard in Hoogerheide de jaarlijkse benefiet rockavond, de Dijkrock X-Mass party!!

 

Dit jaar is gekozen voor 3 bands, die samen een avondvullend programma zullen verzorgen. Als vanouds is er de loterij met leuke prijzen, beschikbaar gesteld door diverse plaatselijke sponsoren. De opbrengst van deze avond komt ten goede aan Stichting Happynezz, de organisatie in West-Brabant die geheel verzorgde en professioneel ondersteunde vakanties organiseert voor jongeren met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking: www.happynezz-wb.nl

Aanvang van de avond is 20.30uur en de entreeprijs is 5€. 

 

REBEL

Het Belgische Rebel is opgericht door Marco en Neal rond 2011. Zij werden meteen versterkt door Jonathan. Pas in 2012 zijn ze echt goed van start gegaan met de komst van natuurtalent Jordi. Rebel is ontstaan uit gezamenlijke interesses en voorkeuren van muziek, gevormd door een individuele diversiteit van invloeden die gaan van The Doors tot Motörhead, Pantera en Rebel Meets Rebel. Rock 'n Roll met een deftig Metal-kantje..

Marco de Winter: guitar

Jonathan Francken: bass

Neal van Akeleyen: vocals

Jordi van de Vyver: drums 

 

https://www.facebook.com/www.rebel.be

 

 

APPENDIX

Deze Bergse Punkrockband timmert als sinds 2003 aan de weg. Ze namen al verschillend eigen werk op, maar hun favoriete ding is toch “rocking the stage”. Ze hebben dan ook behoorlijk wat live ervaring, van kleine pubs tot grote festivals. Hun invloeden zijn – NFOX, Heideroosjes, Green Day, Peter Pan Speedrock.

 

Daan: vocals & guitar

Bas: guitar & backing vocals

Sander: bass & backing vocals

Igino: drums

 

https://www.appendixpunkrock.nl

https://www.facebook.com/appendixpunkrock

 

 

GINO’S EYEBALL – YES, THEY’RE BACK IN TOWN!!!!

Oktober 2015 maakte Hoogerheide kennis met deze 3 Belgische heren tijdens de 1e Rockroute. Ze zetten die avond de Arend in Hoogerheide volledig op z’n kop met een optreden dat niet snel vergeten zal worden. Op veler verzoek hebben we Gino’s weer uitgenodigd om hun steentje bij te dragen. Hun muziek heeft invloeden van o.a. Green Day en Blink 182, maar vooral ook heel veel humor. Hun kracht is het lol hebben in het muziek maken en daarbij het publiek plezieren.

 

 

 

 

Geoff star: Bass + vocals 

Tom De Ridder: guitar + vocals

Jan Boon: Drums

 

https://www.facebook.com/Ginos-eyeball-183568635025029/

https://ginozeyeball.bandcamp.com/