Maar liefst 12 kunstenaars van de Bergse Stichting Arsis Kunst en Sociëteit hadden hun kunstwerken beschikbaar voor het publiek.

 

 

Addy van Kempen, Anne-Marie Dagelinckx, Annemieke van Veen, Carla Stout, Christine Lamme, Christine Veraart,  Henk Nuijten, Irene Weug, Janine Chedd, Karin van de Looij, Marijke Burgs en Wouter Goudswaard waren vertegenwoordigd in de expohal van de stichting om hun producten te tonen en te koop te stellen.

 

Er was echt van alles wat dus er was voor ieders gading wel iets te vinden. Vreemde vogels, sieraden, kunstdrukken of kleine kaartjes, meubilair of stoffen producten, er was werkelijk van alles te verkrijgen.

 

Er zaten echte pareltjes tussen zoals die van Henk Nuijten die met zijn afdrukken werkelijk fenomenale kleurencombinaties toonde. Hoewel abstract weet zijn werk iedereen te vangen en te fascineren door zijn kleurgebruik waarmee hij bepaalde ondefinieerbare sferen weet te creëren. Je kunt er uren naar blijven kijken en het beeld roept zoveel emotie op. Dit is de ware kunstenaar ten voeten uit.

 

Dit weekend was beslist de moeite waard en wie het gemist heeft moet beslist de activiteiten van Arsis op de kalender van deze site bij houden voor een volgende kans.

 

Eigen site van Henk:  http://henknuijten.nl

 

Eigen site van Arsis:  http://arsis-boz.nl