"Een rolstoelbus voor schaker Erwin Kalle, Dat is het goede doel!"

 

 

Dat is wat Johan en Toos van Elsakker mij te vertellen hebben. "Het is voor een kleinzoon waar we de bridgedrive voor organiseren." Voegen ze nog toe.

 

Erwin heeft de progressieve spierziekte SMA type II. Dit is al op zeer jonge leeftijd geconstateerd en de vooruitzichten waren dat hij niet ouder dan 6 zou worden. Ondertussen is Erwin al 19 en wat hem ontbreekt aan mobiliteit wordt meer dan gecompenseerd met zijn levenslust en hoop. Zo is Erwin fervent schaker maar sinds kort ontbeert het hem aan vervoer. Vandaar dat er een actie is opgericht om een rolstoelbus bij elkaar 'te schrapen'.

 

"Daarom ook organiseren we op zaterdag 10 december een Bridgedrive om deze droom te verwezenlijken." Aldus Johan. De Bridgedrive vindt plaats in Paviljoen Rozenoord aan de Beukenlaan 14 te Bergen op Zoom. De zaal is open om 13:00 uur en het toernooi begint een half uurtje later.

 

De kosten, die volledig naar het Goede Doel gaan van Erwin, bedragen slechts 15 euro.

Gelieve je tevoren aan te melden via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

o.v.v. paarnamen en evt. Uw NBB nummer of tel. 0164-238260 of 06-53450927.

 

Meesterpunten: Volgens geldende schaal 

 

Meer info over Erwin: 

www.dreamordonate.nl/7839-eenrolstoelbus-voor-erwin