Alles draait om dans en dansen bij het concert van Harmonie Kolping’s Zonen, luisteren naar dansmuziek en mee doen in Zuid- Amerikaanse sferen.

 

Met nog een korte tijd voor de boeg, krijgt u meer te horen rondom het Najaarsconcert Back to RIO!

De jonge muzikanten van Harmonie Kolpings’s  Zonen verrasten het publiek onlangs met een vrolijk en gevarieerd programma in een Kindermatinee. Nu is het de beurt aan de muzikanten van het Groot Orkest van de Sjefkes, om het publiek te verrassen. En dat zijn zij zeker van plan! Zaterdagavond 19 november in Evenementenzaal de Stoelemat, staat alles  in het teken van de muziek, dans én dansen. Aanvang van het concert is om 20.00 uur. Een avondje uit op de dansvloer in samenwerking met Jac. Danst!                                                                                                

Het Groot Orkest orkest staat sinds 2015 onder leiding van Jeroen Geevers. Daarnaast is hij als professioneel slagwerker betrokken bij diverse toonaangevende orkesten en werkte geruime tijd voor Stage Entertainment/Joop van den Ende Theaterproducties.

Het is zijn bevlogenheid en voorkeur voor het ritmische werk, dat leidt tot het Zuid-Amerikaanse swingende tintje van dit concert.  De opening van het concert brengt een variëteit van licht klassieke dansmuziek met toegankelijke melodieën. Een pittige paso doble zet u op het puntje van de stoel, terwijl romantische melodieën u juist wat achterover laten leunen. De ritmisch strakke uitvoering van de West Side Story is het opstapje naar het programma na de pauze. De stoelen schuiven op en zo is er ook plaats voor en op een échte dansvloer.  De temperatuur zal stijgen naar de bekende Zuid-Amerikaanse sferen, door de populaire muziek, die swingt. Een tipje van de sluier wordt opgelicht, kent u Demasiado Corason en Earth Wind and Fire nog? Daarnaast beloofd de avond nog vele verrassingen te brengen. De dansvloer wordt betreedt door schitterende dansparen van Jac. Danst en is er ook ruimte voor het publiek, want zoals gezegd, het wordt een heerlijke avond uit. Wees erbij! Kaarten zijn te koop bij de voorverkoopadressen: Rookshop de Schelde, Jac. Danst en Schoenmode den Boer. Ook kunt u terecht bij de leden van de harmonie, www.uwlocatie.com en via de e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Kaarten kosten 10euro per stuk.

Het Groot Orkest van Harmonie Kolping’s Zonen combineert bij voorkeur de uitdaging, om op hoog niveau te musiceren en daarbij steeds vernieuwend te zijn. In de afgelopen jaren waren dat bijvoorbeeld het Halloweenconcert midden in de nacht in theater de Maagd en het Kindermatinee Schildpad zoekt een huis, waar het orkest de verteller van het verhaal van Schildpad ondersteunde met subtiele begeleiding. Natuurlijk is er elk jaar het Vastenavondconcert in de Stoelemat. Het thema daarvan is o zo bekend, maar telkens brengt het orkest een verrassende variatie, die al 15 jaar een volle zaal trekt.

 

Wij verwelkomen u graag op 19 november.