Prachtige producten, dat zijn we van het Visgilde gewend. Maar wat kan je er allemaal mee doen?

 

Arie Schot, van het Visgilde Oosterschelde te Bergen op Zoom, is er heel stellig in; met zijn producten is zoveel meer te doen dan het grote publiek weet van heeft. Daarom lanceerde hij al eerder culinaire avonden. Hij laat mensen zien en proeven wat er allemaal niet mogelijk is met verse producten uit het water. Dat Arie trots is op wat hij te bieden heeft is wel duidelijk, maar zijn passie voor de producten komt juist goed naar voren tijdens de culinaire avonden.

"Ik wil mensen tonen wat er allemaal mogelijk is en dat het helemaal zo moeilijk niet hoeft te zijn. Door ze aan de hand mee te nemen en ze te laten proeven van de eindresultaten wil ik mijn klanten laten zien dat er heel veel mogelijkheden zijn."

De culinaire avonden, of wel dineravonden, hebben allemaal een thema. De eerste avond staat helemaal in het teken van het thema 'Mosselen'. "We willen mensen inspireren door te laten zien wat er allemaal mogelijk is met mosselen." Deze eerste avond vind plaats op woensdag 28 september. 

De andere avonden vinden plaats op donderdag 27 oktober en woensdag 23 november. De thema's voor deze avonden worden nog bekend gemaakt.

U kunt reserveren via:  Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon: 0164-255524 of gewoon in de winkel

 

De kosten voor deze avond bedragen € 37,50 per persoon inclusief drank.