Onder de titel van back to… BACK TO… zal op zondag 30 oktober, de eerste dag in de wintertijd, weer even terug gekeken gaan worden naar de jaren 60 en 70.

 

Dit gerenommeerde muziekfestijn was voor het laatste jaar in 2007 in ‘de Stoelemat’ en vond zijn oorsprong in de reünie in 1997 van The Sparks. Heel wat bekende nationale en internationale bands traden toen voor het voetlicht. Vorig jaar ging men op beperkte schaal op herhaling wat een groot succes was. In korte tijd waren alle kaarten verkocht en konden de bezoekers terugzien op een zeer geslaagde Back To..

Dit is de reden dat ook dit jaar nog een keer gekozen wordt om toch nog iets van die sfeer terug te brengen, maar ook op verzoek van vele liefhebbers.

Op zondagmiddag, aanvang 15.00 uur, en de plaats van handeling is ‘Den Enghel’ aan de Grote Markt te Bergen op Zoom. Slechts 600 bezoekers zullen kunnen genieten van de bijzonder klanken en songs uit de gloriejaren van de pop.

Een gevarieerd programma dat vooral de jaren 60 in beeld en geluid brengt. Momenteel zijn vastgelegd ‘Fly Shades’, met enkele leden van voorheen ‘Carfield’. ‘Strictly Elvis’ , Rocking Navigators en voor één keer nog op het muzikale podium ‘The Fabulous WannaBeatles’. Het programma zal aan elkaar gepraat worden door Peter de Kok die in vroegere dagen als DJ bekendheid genoot in o.a. de Hooizolder in West-Kappele. Nu bekend van radio en tv.

De organisatie is in handen van Jac van de Sanden, Peter Koolen en Nico Nagtzaam

De kaartverkoop start op zaterdag 3 september a.s. Kaarten kosten 15 euro en zijn te verkrijgen bij:

 

Rookshop de Schelde aan de Antwerpsestraat 119, Partycentrum De Stoelemat Westersingel 40. Primera Zonneplein 2 allen Bergen op Zoom en Primera Dorpstraat 62 in Halsteren