Marijn van den Branden weet ons het volgende te melden namens 666 The Nightmare:

 

 

“Eila, ik geef de antwoorden maar even per mail: Dit is onze derde Krabbenfoor. We hadden al een keer op het Beursplein gespeeld en een keer op de Grote Markt.” Het klopt dat we deze band al eerder gezien hebben op dit evenement. De muziek staat als een huis en weet altijd veel publiek te trekken. Graag willen we weten wat ze van het evenement op zich vinden. Marijn antwoordt:”De charme van de Krabbefoor is dat we behalve onze eigen vaste aanhang ook nieuwe gezichten zien. Die zien we dan ook weer terug op ons feestje in Gebouw T in oktober. Het mooie van het Beursplein is dat we bijna tussen ons publiek staan. Ze kunnen ons zowat ruiken. We herinneren ons nog de vorige keer toen het dak van de tent eraf ging. Lekker druk en een heerlijke sfeer. Ook de organisatoren van het Beursplein doen er alles aan om ons in de watten te leggen. Wat wil je nog meer?”

 

Het publiek heeft bij deze band eigenlijk maar één verwachting: Vlammen !! Natuurlijk leggen we Marijn de vraag voor wat de band nu verwacht als ze vrijdagavond op het Beurspleintje zullen spelen? “We verwachten ook deze keer weer een behoorlijke opkomst. Lekker rocken met een hels gekoeld drankje en ook de duvel  is een Bergenèèr! Give us the rocksign and we'll play like Hell. Enne... in de pauze mag gerust met ons praten, hoor. We zijn eigenlijk best wel aardig. Toch?”

 

Verder merken we aan alles dat de band er zin in heeft. Marijn laat ons weten te verwachten dat het lekker druk wordt maar dat dat zeker goed zal komen. Met deze band heeft het Beursplein in ieder geval op de vrijdagavond een topper binnen gehaald.