Marijn & Marijke hadden vorig jaar een schot in de roos met een live spektakel op eigen grond: Live op het Plein. Dit jaar gaan ze op herhaling, maar dit keer maar liefst 2 keer namelijk op zondag 19 juni en zondag 3 juli.

 

 

Stel, je hebt een ruime kroeg die helemaal is ingericht op muziek, op live optredens van bands. Stel, je hebt achter je kroeg een stikleuk pleintje waar je ruim plaats hebt om een podium te plaatsen en een leuk publiek te herbergen. Als je dan ook nog eens een vergunning van de gemeente in je broekzak hebt dan staat niets je meer in de weg om een tof festival te organiseren. En dat is precies wat Marijn en Marijke vorig jaar flikten en dit jaar als zijnde nieuwe traditie herhalen.

 

Aanstaande zondag 19 juni is het thema: Poprock. Met bands als Nytrox, Frontaal, Kiss Licks, 5150 en Duke John staat er natuurlijk een dijk van een programma. Het is goed dat er ook buiten gespeeld wordt want het dak zal er af gaan. In de loop der jaren hebben Schorre en Slik een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om het presenteren van goede muzikanten en bands. Deze zondag 19 juni is daar getuige van.

 

Zondag 3 juli ligt de nadruk meer op pop. Wie er dan acte de présence geven komen we kort voor die dag nog op terug.

 

Beide zondagen beginnen om 14:30 uur. Kaartjes zijn te koop in beide cafés of bij De Waterput. In de voorverkoop kosten ze slechts 6 euro en aan de deur tijdens de dag zelf 10 euro. Voor dat geld krijg je waanzinnige acts en gegarandeerd een voortreffelijke sfeer.

 

Even terug kijken naar vorig jaar?