Twee dagen inspiratie en plezier!

 

 

Nederland kent ruim 380.000 geregistreerde golfers. Desondanks kampt de golfsport nog altijd met vooroordelen als ‘gesloten’, ‘elitair’, ‘te duur’ en ‘te moeilijk’. Tijdens de Nationale Open Golfdagen bewijzen meer dan 140 golfbanen en -clubs het tegendeel.

 

Ook Golfbaan De Stok in Roosendaal organiseert op zondag 24 april 2016 een ‘Open Golfdag’. Iedereen is welkom om deze dag gratis en geheel vrijblijvend kennis te maken met de golfsport! Er worden clinics gegeven en er kan een rondje gelopen worden op deze leuke 9-holes baan. Naast het golfen kunt u deze dag, onder het genot van een hapje en een drankje, ook genieten van een fantastisch uitzicht vanuit het restaurant of het mooie terras en profiteren van diverse leuke aanbiedingen! Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.facebook.com/gbdestok.

 

De Nationale Open Golfdagen worden jaarlijks georganiseerd voor iedereen - van jong tot oud - die op een laagdrempelige en onderhoudende manier kennis wil maken met de golfsport. Dat kan alleen of samen met familie of vrienden. Ook iedereen die al eerder ervaring met de sport heeft opgedaan, kan vrijblijvend en kosteloos bij een van de deelnemende locaties langsgaan voor een dag vol inspiratie en plezier.

 

Via www.opengolfdagen.nl kunt u een actueel overzicht bekijken van alle deelnemende golfbanen en -clubs. Deze banen en clubs stellen zelf hun eigen programma voor de open dagen samen. Via diverse clinics wordt uitleg over de basisvaardigheden gegeven en er zijn verschillende (thema)cursussen, rondleidingen, ludieke wedstrijden en spelvormen. Uiteraard is ter plekke volop informatie te verkrijgen over de mogelijkheden en kosten van een lidmaatschap en/of het nemen van golflessen. Voor gedetailleerde informatie over de lokale en regionale programma’s verwijzen we u graag door naar de desbetreffende banen en clubs.

 

Organisatie

De Nationale Open Golfdagen 2016 worden georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG), de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) en de Professional Golfers Associatie Holland (PGA Holland).

 

 

Meer informatie over het evenement is te vinden op: www.golfbaandestok.nl, Opengolfdag.nl.