De Waterput staat al jaren bekend als die zaak waar de beste (Belgische) Indie te beluisteren is tijdens deze bijzondere dag.

 

 

Zaterdag 16 april aanstaande is het weer zo ver, het is tijd voor de Record Store Day. Dit wereldwijde evenement plaatst de platenzaak in het zoeklicht. In Bergen op Zoom hebben wij zo’n bijzondere platenzaak: De Waterput. Dit is nog zo’n heerlijke platenzaak met bakken langs de muren waar je eindeloos naar CD’s, DVD’s of Vinyl kan struinen. Wil je een gelimiteerde of bijzondere uitgave? T-shirts of andere hebbedingetjes? Je kunt zeker bij deze platenzaak in de Bergse Bosstraat terecht.

 

Eigenaar Gilly Verrest is een die hard muziekliefhebber. Als programmeur van Gebouw T doet hij al een behoorlijke duit in het Bergse muziekzakje, maar daar houdt het niet bij op. Een keur van artiesten heeft zijn zaak al bezocht voor een InStore optreden. De Record Store Day is dan altijd weer een trapje extra, immers er zijn de hele dag optredens van gerenommeerde artiesten. Zo ook deze dag 16 april want er staan ons weer grote interessante namen te wachten:

 

·         10:00 uur - Les Blauw

·         11:00 uur - Danny Vera

·         12:00 uur - Marble Sounds

·         13:00 uur - Go March

·         14:00 uur - Tiny Legs Tin

·         15:00 uur - Bent Van Looy

·         16:00 uur - Eefje De Visser

·         17:00 uur - Spinvis

·         18:00 uur - The Sore Loser

 

De artiesten vinden ook geweldig om juist bij De Waterput hun InStore optreden te houden, getuige Danny Vera die al eerder bij Gilly te gast zagen. Wat dat betreft zal er wel een zucht van herkenning door het publiek gaan. Dus wat let je om aanstaande zaterdag even de tijd te nemen en je favoriete artiesten te beluisteren in De Waterput