Beslis mee en kom in actie!

 

Rabobank Zuidwest-Brabant draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert de Rabobank onder andere de Rabobank Clubkas Campagne voor verenigingen en stichtingen. Begin april 2016 gaat de campagne van start en Rabobank Zuidwest-Brabant stelt € 125.000,- beschikbaar! Ook Stichting Industrieel Erfgoed Bergen op Stoom (SIEB) doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen

Van donderdag 6 april tot en met maandag 18 april mogen leden van Rabobank Zuidwest-Brabant vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem telt! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 125.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. SIEB ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen.

Oproep aan alle leden

Het is voor SIEB belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken. SIEB zet de bijdrage in voor het realiseren van het nieuwe boek Bergen op Stap. Het behandelt de rijke historie van het Bergse caféleven met name vanaf 1881. Tal van cafés, herbergen, koffiehuizen, dranklokalen, kasteleins en verenigingen worden op een vlotte wijze door Henk Franken beschreven. Hij put na 25 jaar onderzoek uit talloze anekdotes.

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan SIEB tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Zuidwest-Brabant. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op: www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/zwb/clubkas_campagne/

Bedankt voor jouw steun!

Met vriendelijke groet,

Stichting Industrieel Erfgoed Bergen op Stoom

Voor meer informatie over onze activiteiten: www.bergenopstoom.nl