Het 1e kwartaal zit er inmiddels op en de cijfers liegen niet!

 

De site www.bozinbeeld.nl / www.westbrabantinbeeld.nl zit duidelijk in de lift. Nog nooit hebben we zulke hoge cijfers behaald. Het aantal hits en de bezoekersaantallen zijn explosief gestegen. Zo hadden we in de maand februari maar liefst méér dan 1 miljoen hits. De maand maart telden we méér dan 15.000 bezoekers. We mogen dus wel stellen dat we een vraag beantwoorden. 

We krijgen ook steeds meer nieuws aangereikt door allerlei partijen, organisaties en individuele mensen. Zo kunnen we zo'n beetje letterlijk de regio in beeld brengen. We hebben al wat extra kracht aangeboord met de introductie van Nikki Lambrechts. Onze agenda wordt nu al een paar jaar helemaal volgestopt met evenementen uit de regio door Grada Franken. En ook de samenwerking met Martijn Meerman van Plushommes is ons heel goed bevallen. Die hebben we dan ook betrokken bij ons derde project: 

BoZinBeeld.nl  -  Bergen op Zoom door het jaar heen

Waarom

Je hoort vaak mensen zeggen:"In Bergen is niets te doen, wat een saaie stad!".  Echter, niets is minder waar. Er zijn zoveel initiatieven die dergelijke uitspraken logenstraffen.

Wat

 

 

Een boek dat de stad Bergen op Zoom over een geheel kalenderjaar toont; wat is er hier te doen, welke evenementen vinden er plaats, welke organisaties zijn er in beweging om onze stad bruisend te maken zodat je met recht kan zeggen:”Het is hier aangenaam vertoeven.” 

De opstart van dit project is inmiddels gemaakt, de eerste vergadering is al achter de rug en we hebben zelfs al overleg gehad met de gemeente Bergen op Zoom, afdeling Kabinet en Cultuur, die haar medewerking heeft toegezegd. Het ziet er dus goed uit, zeker als ook Bea van Wijk, ex eindredacteur van Wegener (Groot Bergen op Zoom / Groot Roosendaal) aan boord stapt om in dit project de eindredactie op zich te nemen. We laten jullie nog weten wat we in petto hebben, waar we jullie als lezers nog nodig hebben en waar en hoe jullie uiteindelijk dit boek kunnen bemachtigen. 

Kortom, wij van BoZinbeeld.nl hebben er zin in.