Tijdens de foto presentatie: familie en groepsfoto’s. door Suus Nefs op 30 maart jl. in het Heemhuis te Halsteren, passeerden vele namen, waaronder de naam Hagenaars.

 

Daardoor kwam Peter Koster met de vraag: kent iemand Philipus Johannes Hagenaars? Hij was getrouwd met een meisje uit de familie Musters dat in 1945 is overleden. Philipus hertrouwde met een waarschijnlijk Duitse vrouw en is later begraven in Breda.

Peter Koster is gek van gevelstenen en inventariseert gevelstenen in Bergen op Zoom. Hij kwam in de Boutershemstraat aldaar, een gevelsteentje tegen dat door de toen 15 jarige Filipus was ingemetseld.  Peter interesseert zich niet alleen voor de gevelstenen, hij wil ook heel graag het verhaal achter de stenen kennen. Helaas konden de aanwezigen hem niet verder helpen, men wist wel te vertellen dat in de Boutershemstraat een (reclame) schildersbedrijf onder de naam Hagenaars had bestaan, waarschijnlijk een zoon, maar Philipus kende men niet.

Daarom dit oproepje: Heeft iemand Philipus Johannes Hagenaars gekend, of weet men iets van hem of zijn familie? Peter zal heel blij zijn met deze informatie, hij kan dan hopelijk weer een verhaal met succes afronden.

 

Informatie is van harte welkom, via tel: 0164-242886 of via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.