Een heel weekend (vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 april) staat het CKB in het teken van de Theater Driedaagse.

 

Maar liefst zeven jeugdgroepen en een jongeren/volwassenengroep presenteren zich met hun voorstelling in de CKB Theaterzaal. Er zijn 8 verschillende voorstellingen die elk 2 keer voor het voetlicht komen. Iedereen is welkom om te komen genieten. Kaartjes à € 2,- zijn te koop aan de zaal. Het speelschema staat op www.ckboz.nl

Van alles wat

Met een weekend vol voorstellingen trekt de afdeling Theater van het CKB elk jaar volle zalen. De Theater Driedaagse opent op vrijdag 8 april met de voorstelling: Nu of Nooit door Theaterlab Colombine en sluit zondag af met de voorstelling Mijn weg naar jou door Theaterlab Molière. Daartussen brengen theatercursisten van verschillende leeftijden een groot aantal voorstellingen en de jongeren/volwassenengroep Chaos heeft weer een hilarisch spel bedacht en geschreven. 

 

Theaterlab

Bij het CKB heten de theatergroepen ‘Theaterlab’. Ze hebben klinkende namen: Arlecchino, Colombine, Goldoni, Shakespeare, Molière, VIK’s, Sixpack en Chaos. Tijdens de Theater Driedaagse kun je ze ieder twee keer in actie zien. Net als in een laboratorium hebben ze met experimenten en proefjes een verrassend resultaat bereikt. Het Theaterlab is dan ook  een ware ontdekkingstocht. Samen met de docent werkt de groep aan een voorstelling vanuit improvisatie, een toneelstuk of korte musical. Samenwerken, samen ontdekken en samen maken zijn de ingrediënten waarmee in het Theaterlab gewerkt wordt aan een prachtige voorstelling. 

Tijdens de CKB Theaterdriedaagse wordt zowat ieder uur een voorstelling gespeeld. De precieze tijden van de optredens van de verschillende Theaterlabs staan op de website van het CKB. Je kunt niet van tevoren reserveren maar koopt je kaartje vóór aanvang aan de zaal, Burg. Stulemeijerlaan 3.