Ter voorbereiding op de Beursvloer organiseert Samen in de Regio in samenwerking met The Winning Concept de workshop ‘Durf te vragen’.

 

Op 24 maart vertelt Moss Dolman u van 19.00 uur tot 21.00 uur alles wat u moet weten zodat u goed voorbereid de Beursvloer zal betreden.

Moss zal uitleggen dat het niet eng is om op iemand af te stappen tijdens de Beursvloer. Iedereen is daar immers met een doel. Volgens hem is het de kunst om dat doel te achterhalen om vervolgens te bepalen of je iets voor elkaar kunt betekenen. “De volgende stap is om een vervolg-stap te nemen. Dat kan zijn ‘ik bel je morgen’ of ‘ik stuur je begin volgende week een mailtje’ of zelfs ‘oké, laten we onze match vastleggen bij de matchtafel”, aldus de heer Dolman.

En dan. in de praktijk toepassen!
De jaarlijkse beursvloer is een sprankelende en spraakmakende bijeenkomst waarbij, onder het genot van een hapje en een drankje, maatschappelijke behoeften verhandeld worden. Op 21 april zal het evenement plaatsvinden. De Beursvloer is bedoeld om de kwaliteit van het maatschappelijke leven in Bergen op Zoom en Steenbergen een boost te geven.

De workshop zal plaatsvinden bij Lunchroom De Colweghe, gelegen aan de Dorpsstraat 30 te Halsteren, deelname is kosteloos voor partners van Samen in de Regio.
Wilt u deelnemen aan de workshop? Meldt u dan aan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.