Het Concertkoor heeft ons het volgende te melden:

 

Na de geweldige Messiah-uitvoering van 9 januari jl. is Hét Concertkoor snel terug met opnieuw een groots concert: de MATTHAUS PASSION!

Op zondagavond 6 maart 2016 gaat de 15e editie van de Matthäus Passion van Hét Concertkoor klinken. Reserveer de datum nu in uw agenda voor deze prachtige uitvoering van Bachs meesterwerk!!

De in 1995 begonnen traditie wordt na de door pers en publiek zo bejubelde uitvoering van 2013 weer op eenzelfde wijze voortgezet: opnieuw met het uitmuntende barokorkest Capella Maria Barbara en zes geweldige solisten en met deze keer de prachtige stemmen van zussen Charlotte en Josefien Stoppelenburg. Geniet van hun beroemde aria’s als Erbarme Dich en Aus Liebe, van de lyrische tenor Joris Bosman met diens bewogen aria Geduld, van de majestueuze stem van bas-bariton Kris Belligh met zijn vele prachtige aria’s, met als onbetwist hoogtepunt de afsluitende aria Mache dich mein Herze rein. Twee zeer ervaren solisten dragen de verhaallijn van deze Matthäus Passion: de sonore Christus van Julian Hartman en rasverteller Alex Vermeulen als evangelist. Van hem zult u zijn laatste passie te horen krijgen: na 40 jaar met passies vindt hij het eigenlijk wel tijd om daar eens mee te stoppen…. nl. vóór anderen dat gaan zeggen…

 

Opnieuw is de uitvoering in artistieke handen van dirigent André Telderman. In de afgelopen jaren wist hij met zijn musici prachtige uitvoeringen neer te zetten in de bijzondere ambiance van de Gertrudiskerk van Bergen op Zoom.

 

Grijp de kans dit bijzondere werk van J.S. Bach live mee te beleven!! Kaarten kunt u bestellen via de website www.hetconcertkoor.nl voor een geweldige avond uit voor uzelf en uw familie en vrienden, of voor een andere bijzondere gelegenheid. Ook ideaal als bijzonder cadeau voor zakenrelaties. Kaarten bestellen kan ook telefonisch (0164-210112) en zijn voor aanvang verkrijgbaar aan de kassa.

 

Uitvoering: Zondagavond 6 maart 2016, aanvang 19.45 uur. Kerk open: 19.00 uur.

 

Locatie: Gertrudiskerk Bergen op Zoom (ingang aan de Kerkstraat).