Deze nieuwe band beloofde Marijn en Marijke een dijk van een optreden.

 

André Zom wist me een paar maanden geleden al te berichten dat dit optreden eraan zat te komen. André was al een tijdje bezig om een nieuwe band te vormen:"Ik wilde al ’n tijd ’n eigen band oprichten. Ik kende Mardi van ’n vorig project en vroeg of ze in de band wilde komen zingen. Vol overgave JA. Daarna via Facebook en advertenties Tom en Jack gevonden. Na één keer repeteren wist ik dat dit muzikaal collectiefje ’n fanatieke band kon worden. En na zes repetities hadden we ons éérste optreden in café de Klomp (Etten-Leur)." Dat optreden vroeg natuurlijk om meer, vandaar dat 27 februari a.s. Café De Schorre aan de beurt is om kennis te maken met deze nieuwe band die een aangenaam repertoire heeft: De beste rockcovers met ’n hoog meebler gehalte  Nummers van o.a. Skunks Anansie, Tina Turner, Beth hart, U2, Kings of Leon, Anouk, Guano Apes, Kensington, etc.

André vertelt me dat muziek maken voor de band als muzikant de beste kick is die er is. Voor de nieuwe band is een optreden pas geslaagd als er een positieve feedback van het publiek komt en de verwachting van de gig in De Schorre is dan ook dat het publiek alles meezingt.

Kom dus zaterdag 27februari naar Café De Schorre in de Steenbergsestraat te Bergen op Zoom waar vanaf 22:30 uur Down to Eleven zal tonen waar ze voor staand.

Bezetting:                  Mardi van Groesen - Zang

                               André Zom - Bas

                               Jack Lambrechts - Gitaar

                               Tom Millenaar - Drums

Te bereiken:     Facebook: Down to Eleven

Tel 06-53749398

 

E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.