Op zaterdag 20 februari om 10.30 uur wordt Het Koetshuys geopend voor genodigden.

 

De openingshandeling wordt verricht door burgemeester F.A. Petter. Er zal er een optreden zijn van ons eigen Ter Wal koor. De Pers is van harte welkom.

Het Koetshuys is een gezellige ruimte waarin we dagbesteding gaan houden. Dagbesteding is voor mensen die te maken krijgen met een (dreigend) isolement dan wel met een beginnende vergeetachtigheid.

Dagbesteding is niet alleen mogelijk voor mensen die in Ter Wal zelf wonen, maar ook voor mensen die nog thuis wonen.

 

Het Koetshuys bevindt zich naast het hoofdgebouw van Ter Wal Woonzorg. De nieuw gebouwde ruimte heeft een mooie landelijke uitstraling gekregen, wat zeer past in de omgeving van de Brabantse Wal.

De binnenkant is zeer huiselijk en met veel hout ingericht, wat zorgt voor een warme sfeer en wat de doelgroep zeer zal aanspreken.

 

De dagbesteding van Ter Wal Woonzorg is van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Onder begeleiding van ervaren activiteitenbegeleidsters zullen mensen een zinvolle dagbesteding ervaren en deelnemen aan activiteiten waarin ze geïnteresseerd zijn en die passen bij hun mogelijkheden.

Zo kunt u denken aan het ontmoeten van leeftijdsgenoten, creatieve en educatieve activiteiten, maar ook zeker beweging is bij ons erg belangrijk.

 

Het adres is Polderweg 3 in Lepelstraat