Het Singer-Songwriter festival van Gebouw-T, PUUR, vindt voor de derde keer plaats op 16 april in het Poppodium. 

 

Deze keer met namen als Spinvis, Roosbeef (solo), Anne Rune, Bjorn van der Doelen en Aidan. Een groots Belgisch en Nederlands feest voor alle pure muziek liefhebbers.

Het eenmansproject dat singer-songwriter Erik de Jong (1961), oftewel Spinvis, op zijn zolderkamertje startte, heeft hem inmiddels prijzen als een Zilveren Harp en de Popprijs opgeleverd. Ook Roosbeef, die normaal te horen is met haar band maar nu solo komt, heeft grote stappen in haar carriere gemaakt. Samenwerkingen met o.a. De Staat vallen hieronder.

Puur gaat heeft twee keer eerder plaats gevonden in Gebouw-T, Vorig jaar stond onder meer Lucas Hamming, Janne Schra en Jeroen Kant op het podium. Ook dit jaar is een deelnemer van de contest ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ onderdeel van de line-up,namelijk de winnares in 2015 Anne Rune, die bekend is door haar nummer That’s Life.

Bij dit concert is het mogelijk om van te voren te gaan dineren bij de verschillende T-Diner locaties in Bergen op Zoom. Zo maak je er een compleet avond programma van! T-Diner = concert + diner in een prijs.

 

De voorverkoop voor dit concert is reeds van start gegaan. Tickets zijn verkrijgbaar op de site van Gebouw-T.