Trouwleveranciers geïnspireerd door Vastenavend

 

Vastenavend is weer losgebarsten in het Krabbegat. De komende weken zullen er weer heel veel nieuwe liefdes opbloeien. Liefdes die misschien wel uit zullen groeien tot een huwelijk. De Bergse onderneemster Lynn van der Meer en Loes Rommens bundelden hun krachten om te laten zien dat het heel goed mogelijk is om op de mooiste dag van je leven het Vastenavend-gevoel een rol te geven, zonder dat je bruiloft een Vastenavend feestje wordt. 

“Ik krijg regelmatig bruidsparen aan tafel die elkaar met Vastenavend hebben ontmoet, of voor wie Vastenavend op een andere manier een belangrijke rol speelt in hun relatie” verteld Rommens “Veel van die bruidsparen willen graag wat van die liefde voor Vastenavend terug laten komen in hun mooiste dag, maar durven niet goed omdat de sfeer van Vastenavend niet past in het perfecte plaatje van een stijlvolle en romantische huwelijksdag”. “Dat is erg jammer”, vult Van der Meer aan “want juist dit soort persoonlijke interesses verwerken in je bruiloft zorgt ervoor dat jouw bruiloft echt jouw feestje wordt.”

Met het doel aanstaande bruidsparen te inspireren om vooral je gevoel te volgen bij het organiseren van je bruiloft en niet te snel te denken dat iets niet kan, organiseerden Lynn en Loes een inspiratieshoot met als thema: Bruiloft met een knipoog naar Vastenavend. Met verschillende vooraanstaande Bergse leveranciers uit de trouwbranche werd een mini-bruiloft in scene gezet met mooie gedekte tafels, prachtige bloemen, een fantastische taart en uiteraard een bruidspaar in vol ornaat. Met als resultaat een serie prachtige foto’s die als inspiratie kunnen dienen voor bruidsparen die hun bruiloft eens anders willen aankleden dan met ballonnen en roze hartjes. De foto’s zijn te bekijken op de websites van Loes www.loesrommens.com/blog en Lynn www.imagineweddings.nl