Op zaterdag  5 en zondag 6 maart 2016 kunnen culturele en maatschappelijke organisaties zich volop presenteren aan het publiek.

 

In en om Blokstallen 3 staan podia en marktkramen klaar. Verenigingen kunnen zich gratis melden voor een optreden of hun activiteiten promoten op de performance fair.
De aanmeldingen lopen goed binnen. Inmiddels hebben tal van organisaties zich gemeld zoals onder meer:
Theatergroep Honger, toneelvereniging  Première, Het Concertkoor, Het Bergse Biergide, streekmuseum de Meestoof, dans en turnvereniging Genie, muziekgezelschap Rimanus Lee, Harmonie Kolping’s Zonen. HIK historische Kostuums, Taptoe Bergen op Zoom, de Mariaommegang, Rolschaatsvereniging het Markiezaat, Diga-doe Jazzband, Only Voices, ABS mannenkoor, De wilde Mossels. CQ Koor, De Roparun, Bekoor, Bill Bounders Big Band, de Bergse actieve Senioren, CKB, “t Rijks, textielshop Bedbad, Sugar and Spice  gemengd Koor, TOB. Gedurende de middagen kan het publiek genieten van de vele  optredens.

 


De opzet van het festival is om aan het begin van het seizoen het publiek te interesseren voor je organisatie  en evenementen die eraan zitten te komen. Dat kan door
een standpresentatie, ledenwerving, demonstraties, try outs en optredens. Het publiek kan een kijkje komen nemen in de verbouwde Blokstallen 3 dat open huis houdt. Er ligt een prachtig boekwerk klaar over het culturele leven in Bergen op Zoom.  Voor de jeugd wordt er door Turn- en dansvereniging Genie een sport en beweegparcours ingericht.

 

 

 

Er is nog ruimte voor verenigingen en organisaties om zich aan te melden voor deelname aan het festival. Zij kunnen zich nog melden tot en met 5 februari via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .