Bent u al aan het warmlopen?

 

Heeft u uw nordic walking stokken al uitgeprobeerd? Zijn uw loopschoenen lekker stevig ingevet? Nou, dan wordt het hoog tijd dat u zich komt inschrijven voor de tocht der tochten, de stoet der stoeten, waar de enige echte Via Gladiola ligt! We nodigen u graag uit om op zaterdag 16 januari, in paradepas en in het gareel, op te komen draven bij Den Enghel bovenaan de Grote Markt! Eenmalig krijgt u de kans om uzelf in te schrijven, dus laat die niet lopen! De matten liggen er al, maar de deuren gaan pas om 10:00 uur open en om 13:00 uur alweer dicht.

Voordat u zich daadwerkelijk inschrijft, moet u er voor zorgen dat u het inschrijfformulier al ingevuld mee neemt. Terwijl u in de rij staat, op appel zogezegd, krijgt u ruimschoots de tijd om de sfeer van de naderende Vastenavendtijd op te snuiven en nog eens één keer goed na te denken of dat u uw creativiteit de vrije loop laat en het aandurft om op dinsdag 9 februari aan de start van de Optocht te verschijnen.

Mocht u door alle spanningen met stommiteit geslagen zijn en niet meer weet hoe u uw motto of stukje tekst in correct Bergs moet schrijven, is de Berregse Kamer er om u weer op het juiste voetpad te zetten.

Als u de uitdaging van de Optocht niet aandurft of deze uitdaging juist nog niet genoeg is, kunt u zich ook inschrijven voor ’t Dweilbendfestival.

O, en als u vorig jaar een prijs gewonnen heeft, zo’n beker of trofee, neem die dan mee alstublieft, onder uw arm, want dan kunnen die weer mooi opgepoetst worden voordat we de volgende winnaars inhalen.

hoe zag de optocht van 2015 er ook weer uit?....: