Harmonie Kolping’s Zonen alias de ‘Sjefkes’ geeft voor de 15e  keer haar Vastenavondconcert en wordt de Stoelemat in Bergen op Zoom het toneel van een heerlijke dans en meezingavond.

 

Een bal-en liedjesboek kan en mag dan ook niet ontbreken en u zal dat bij binnenkomst ontvangen. U neemt plaats onder genot van de klanken van de muziek van een  draaiorgel en u kunt uw eerste dansje al wagen of lekker meezingen en neuriën met deze vrolijke muziek. 

Om 20.11 uur trapt het jeugdorkest af en kunt u gaan genieten van een heerlijke avond vol muziek en entertainment. Dit alles vertolkt vanuit de rijke historie van de Bergse Vastenavond! We gaan natuurlijk niet alles verklappen van wat er deze avond allemaal voorbij komt maar de concerten van André Rieu zijn er niets bij.

Koop dus snel een kaartje voor 11 euro (inclusief consumptie) bij één van de voorverkoopadressen: Schoenmode den Boer, Top 1 Toys Bergen op Zoom, Primera MCD Bloemendaal, Primera Halsteren, Primera Zonneplein en Rookshop de Schelde en laat u verrassen.

 

De opbrengst van dit jaar gaat in samenwerking met het VSB fonds naar de aanschaf van nieuwe instrumenten. Deze zijn binnen de vereniging nodig voor het opstap-orkest zodat de muzikale toekomst gegarandeerd is.

 

Dus trek u dansschoenen aan en smeer uw keel  en kom 23 januari naar de Stoelemat.  

 

Voor meer informatie:
www.kolpingszonen.nl
www.vastenavondconcert.nl
www.facebook.com/Het-Vastenavondconcert