Susanne van Binsbergen brengt me dit nieuws.

 

"Weet je Sonn, tegenwoordig gaat zoveel via het internet, zelfs alle providers doen er aan mee. Dat maakt het voor ons wel erg lastig." Hoor ik Susanne vertellen. Ik moet even terug op gang komen. Ster Videotheek staat in mijn geheugen gegrift. Hier haalde ik mijn eerste huurvideo's. Sterker, ik heb nog steeds dat allereerste pasje waar ze nog steeds om moet lachen als ik het tevoorschijn haal. Maar aan de andere kant zie ik wel de opmars van de technologie die een dergelijke speciaal zaak ondermijnt. Video-on-demand, pay-per-title, streaming-video, het zijn allemaal kreten waardoor de kijker niet meer uit zijn stoel hoeft en met de afstandsbediening in zijn hand de gewenste film op het beeld zapt.

"Maar voor de klanten is er goed nieuws; Alle weekfilms zijn vanaf heden te koop. En... de prijzen zakken elke week, dus sla je slag als je leuke, mooie, emotionele, of te gekke films wilt bemachtigen tegen een heel leuk prijsje."

Met andere woorden, ga eens kijken bij Ster Videotheek Bergen op Zoom en sla je slag. Of zoals Johan Cruijff zegt: "Aan elk nadeel zit een voordeel".

Persoonlijk zal ik de gemoedelijke gezelligheid, de gastvrijheid en vooral de kundige warme bediening missen.