Schaatsclinics door Annamarie Thomas vanaf 10.00 uur

 

Op maandag 21 december van 10.00-16.00 uur verzorgt oud-wereldkampioene schaatsen Annamarie Thomas samen met Cor Soons van Schaatsvereniging De Striene West-Brabant schaatsclinics.

Kinderen vanaf 6 jaar leren in 60 minuten de beginselen van het schaatsen. Ook de oudere jeugd en volwassenen kunnen inschrijven! Indeling gebeurt zoveel mogelijk in leeftijdsklassen.

Opgeven kan via het formulier op de website: http://www.kerstijsbaanboz.nl/clinic. Vermeld je naam en geboortedatum, dan ontvang je een bevestiging van deelname en aanvangstijd. Het aantal plekken per clinic is beperkt, dus geef je snel op, want vol=vol!

 

Sterren on Tour vanaf 15.00 uur

Maandag 21 december vanaf 15.00 uur Sterren on Tour op de Kerstijsbaan Bergen op Zoom. Optredens van Thomas Berge, Zomaer, Jeronimo, Yoeri L’Abee, M’lissa en Marco de Hollander. Ook zijn er door de bezoekers diverse prijzen te winnen.

Midden op de Kerstijsbaan komt een podium van maar liefst 4 meter doorsnee. Schaatsen, feesten en nog veel meer, allemaal in een bijzondere en unieke sfeer op de ijsbaan.

Sterren on Tour trekt al voor het 3e jaar door het hele land met deze succesvolle formule.

Een hapje en een drankje kan genuttigd worden in de Sneeuwkamer en op het verwarmde, overdekte terras naast de Kerstijsbaan.

 

Sterren on Tour, een evenement om mee te beleven!