Mexicaans Restaurant El Mundo De Carlita is een gevestigde eetgelegenheid. Maar ze rusten zeker niet op hun lauweren.

 

“Tot en met 23 december hebben we allerlei dag aanbiedingen. Ze staan op onze website www.el-mundo.nl dus je kunt alles op je gemak bekijken.” Ik praat met Ger en Carla die ook na bijna 20 jaar op het Beursplein nog steeds blaken van de energie. 

Op maandag en dinsdag, woensdag en donderdag, maar ook vrijdag en zaterdag prijken op de website hele interessante aanbiedingen die de smaakpapillen al behoorlijk doen prikkelen. Denk aan speciale 3-gangen menu’s, warme en koude tappas schalen of speciale bedachte gerechten die je normaal niet zo 1,2,3 op de kaart tegen komt.

Het is dus beslist de moeite waard om een kijkje op de site te nemen, of beter nog gewoon lekker aan te schuiven in dit gezellige intieme restaurant.

Gelukkig kunnen we met kerstavond en tweede kerstdag ook bij ‘De Mexicaan’ terecht. Hier niet louter speciale kerstmenu’s. “We merken gewoon dat de klant vrij wil kiezen en daarom bieden we ook gewoon à la Carte.” Aldus Ger en Carla. Ook deze informatie is op de volledig vernieuwde website te vinden. Een website met leuke foto’s trouwens en veel informatie.

Als ik eens naar de kalender kijk dan komt het nieuwe jaar al rap op ons aan en daarom weet Ger me nog even op de Vastenavend te wijzen:”In de voorweken zijn we gewoon als vanouds open als eetcafé. Tijdens het Vastenavend weekend zelf zijn we open als café.”

Ger en Carla hebben zoveel te vertellen dat ik binnenkort nog eens een afspraak maak voor meer. Voorlopig heb ik de belangrijkste boodschap te pakken: Voor een gezellig etentje waarbij je op allerlei lekkers getrakteerd wordt met een uitstekende bediening, of wel een fantastische beleving, dan moet je gewoon naar El-Mundo De Carlito; Beursplein Bergen op Zoom.