Samen in de Regio is de netwerkorganisatie voor maatschappelijk betrokken ondernemen in de gemeenten Bergen op Zoom en Steenbergen.

 

Ter ere van haar vijfjarig jubileum komt de organisatie met een feestelijke businessavond waar netwerken op een speciale wijze naar voren wordt gebracht.

Vijf jaar geleden werd Samen in de Regio opgericht, met één doel “een sterk maatschappelijk betrokken netwerk van ondernemers, overheid, maatschappelijke organisaties en onderwijs voor de regio”. Om het eerste lustrum te vieren komt zij op donderdag 14 januari met een Netwerkdinnershow waar u niet alleen als aangesloten partner, maar ook als geïnteresseerde kunt netwerken, terwijl u geniet van een culinair menu en feestelijke optredens.

Een VIP-ontvangst, nieuwe contacten, muzikaal entertainment en heerlijk eten. Daarvan en van nog veel meer, kunt u genieten tijdens de Netwerkdinnershow. De locatie blijft nog even geheim. Maar één ding is zeker, dit bijzondere evenement wilt u niet missen!

Koop dus snel uw tickets online via de website www.sameninderegio.nl. Als partner van de netwerkorganisatie betaalt u slechts €22,50 en als niet-partner €37,50. Deze kaarten zijn inclusief diner en drie consumpties.

De Netwerkdinnershow is een samenwerking van: KAS Entertainment, Luizter, The MusiCompany, Het Markiezaatsmusicalkoor, Slagwerkschool Brok, PION Horeca & Personeel, Fort Smakelijk, Media & Eventsupport, Gijs Proost Fotografie, Sardonos Promoties, Fris, Erol Struijk, ZuidwestTV, The Naked Designers.