Op donderdag 3 december is het Parkinson Café West-Brabant weer geopend voor mensen met de ziekte van Parkinson en hun familieleden.

 

Ook andere direct betrokkenen zijn welkom. Dit keer staat de informele bijeenkomst in het teken van "Wanneer het thuis niet meer gaat".

Linda Verdonk en Danique Poppelaars, relatiebeheerders cliënten St. Groenhuysen, geven een presentatie van alle mogelijkheden in regio West-Brabant buiten de eigen woonsituatie. Wanneer het in de thuissituatie niet meer gaat en er gezocht moet worden naar alternatieven zoals dagbehandeling, dagopvang of Zorgeloos Wonen.

 

Informeel trefpunt

Naast het informatieve deel biedt het Parkinson Café mensen met Parkinson, hun familie en mantelzorgers de gelegenheid in ongedwongen sfeer ervaringen en kennis met elkaar te delen.

 

Let op locatie gewijzigd!

Wij maken u erop attent dat de locatie van het Parkinson Café West-Brabant per 3 september is gewijzigd naar onderstaand adres

 

Waar en wanneer?

Het Parkinson Café West-Brabant wordt elke eerste donderdag van de maand gehouden in het Dorpshuis De Schalm, Herelsestraat 100 te Heerle. De Schalm is gevestigd in de Getrudiskerk, de ingang bevindt zich aan de Herelsestraat. U bent van harte welkom. De inloop is vanaf 13.30 uur. Het Parkinson Café  start om 14.00 tot 16.00 uur.

In de omgeving kunt u gratis parkeren.

  

 

Samenwerkingsverband
Het Parkinson Café West-Brabant is een samenwerkingsverband tussen TWB, Thuiszorg met Aandacht, Stichting Groenhuysen, Surplus Zorg, Bravis ziekenhuis,
Van Broekhoven Fysiotherapie, MEE-West-Brabant, tanteLouise-Vivensis, ParkinsonNet Roosendaal, ParkinsonNet Bergen op Zoom en de Parkinson Vereniging.