In samenwerking met 7 top restaurants in Bergen op Zoom, zal hét culinaire evenement van dit jaar op zondag 29 november gaan plaatsvinden.

 

Ontdek een greep uit de leukste restaurants van deze gezellige bourgondische stad tijdens de WijnSpijs Culinaire Wandeling in Bergen op Zoom op zondagmiddag 29 november. De restaurants die de bezoekers tijdens deze Culinaire Wandeling gaan verwennen met bijzondere en verbazingwekkende goede wijn-spijs combinaties, zijn: Hemingway, Bistro Poncin, ’t Heertje, Visj, ’t Geheim van Bergen, De Stadskelder en Hotel-Restaurant Stadspark.

Wandel met je eigen gezelschap van 12:00 tot 17:00 langs 7 restaurants, waar je bij allen een gerechtje met bijpassende wijn ontvangt. Dit is de ideale manier om de stad en haar culinaire karakter te (her)ontdekken en tegelijkertijd te genieten van een heerlijk culinair dagje uit in Bergen op Zoom met vrienden of familie.

Voor meer informatie over de Culinaire Wandeling of om een kaartje te kopen: https://www.wijnspijs.nl/culinaire-wandeling/bergen-op-zoom

De Culinaire Wandelingen worden in heel Nederland georganiseerd door WijnSpijs.nl