Grote Markt Bergen op Zoom - Het heeft even geduurd, want iedereen moest zonodig op vakantie, maar er komt weer een nieuwe editie van Shizzle aan.

 

Hier op de redactie is er afgelopen weken hard gezwoegd en gezweten om weer een leuke en spannende kwis in elkaar te breien , en met gepaste trots kunnen wij melden dat dat erg goed gelukt is!

 

Shizzle is de voornamelijk gezellige popkwis voor muziekliefhebbers. In april 2013 is Shizzle ontstaan en heeft al bij veel mensen een vaste plek op de kalender gekregen. Op regelmatige basis kun je terecht voor een nieuwe editie boordevol muziekfragmenten, beeldvragen, videoclips en wat al niet meer ontsproten is aan het brein van de licht getikte Shizzlemeister. Qua nivo is Shizzle redelijk toegankelijk en voor iedereen leuk, dus je hoeft je niet je hele leven op zolder te hebben opgesloten met de muziekcollectie van je pa of ma. Ook hoef je de de pop-encyclopedie niet van buiten te hebben geleerd om mee te kunnen doen. Zolang je van muziek houdt, en over een gezonde competitiedrang beschikt kun je het al ver schoppen. Een leuke zangstem is echter wel een pré, want de meezingers komen aan de lopende band voorbij! Ook deze nieuwe editie staat bol van de leuke vragen en en zit vol goede muziek. Daarnaast zijn er ook leuke prijzen te winnen!

 

Shizzle 11 wordt gehouden op zondag 27 september in café ’t Locomotiefke aan de Grote Markt 11  in Bergen op Zoom. Vooraf inschrijven is aan te raden want voor elke Shizzle geldt vol = helaas vol, er kunnen maximaal 20 teams meedoen. Inschrijven is gratis en je team dient uit minimaal 2 en maximaal 4 personen te bestaan. De kwis begint om 16:00 en de inschrijfformulieren kunnen vanaf 15:30 opgehaald worden. Deuren open van 15:00

 

 

Inschrijven kan via www.shizzlekwis.nl, maar je kunt je natuurlijk ook gewoon opgeven bij ’t Locomotiefke.