Strijd op het groene Laken dat is heel vaak te vinden in dat gezellige café gelegen aan de muren van Het Markiezenhof te Bergen op Zoom. 

 

Het waarschijnlijk laatste koppel toernooi dat al aan zijn 9e editie toe was  in Grand Café de Grote Slok en het was weer een succesvol evenement. Na maanden van voorrondes stonden de volgende koppels in finales:

Leo Wennekers en Cees Valkenburg speelden tegen Peter Wiericx en Jan v.d. Water om de derde en vierde plaats. De wedstrijd werd gewonnen door Peter Wiericx en Jan v.d.Water.
 
De finale ging tussen de koppels  Jan Koremans en Jan van Merrienboer (buurman en buurman) tegen Christ Kats en Cees Rodenburgh.
 
Het werd een spannende strijd die ,waarschijnlijk door de zenuwen, geen topscores te zien gaf. De twee buurmannen wonnen uiteindelijk toch nog met acht caramboles verschil.
 
Adrie Jimkes bedankte tijdens de prijs uitreiking Josien en Rens voor hun jaren lange inzet voor de organisatie en memoreerde dat het jammer zou zijn dat dit wellicht de laatste editie zou kunnen zijn.
 
 
Eindstand ;
 
1  J Koremans/J.van Merrienboer
 
2 Cees Rodenburgh/Christ Kats
 
3 Peter Wiericx/Jan vd Water
 
4 Leo Wennekers/ Cees Valkenburg

(verhaal en foto's: Jan van Merriënboer)