Na de succesvolle stekjesmarkt in april, wordt er in de maand augustus weer een moestuinmarkt georganiseerd.

 

De moestuinmarkt is op zondag 16, 23 en 29 augustus van 10.00 – 12.00 uur en vindt plaats onder de galerij van de Grote Binnenplaats van Het Markiezenhof.

Stadse moestuiniers, wildplukkers, vensterbanktelers en dakboeren kunnen tijdens de markt hun overvloedige oogst verkopen of ruilen, en hun kennis en enthousiasme delen met bezoekers.

 

De tuinen zijn weer overvol en de heerlijke groenten en het fruit is klaar om geplukt  te worden. Er zijn kruiden, verschillende groenten, fruit, lekkere jam, sappen en honing te koop.

Eerder dit jaar werd de zaai- en plantgoedmarkt gehouden, waar liefhebbers van eigen verse producten allerlei zaadjes en stekjes konden kopen of ruilen.

 

Deelnemen aan de markt

 

Misschien heb je zelf nog groenten, kruiden of fruit over? Zoals pompoenen, bietjes, sla, aardbeitjes etc…Kom dan op zondag 16, 23 en 29 augustus tussen 10.00 en 12.00 uur naar  Het Markiezenhof want daar is de moestuinmarkt voor en door hobbytuinders. Deelname aan de markt kost €2,-. Aanmelden en informatie via mw. Welmoed Jansen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).