Een bijdrage aan Bergen op Zoom - Stichting Activiteiten Bergen op Zoom (StaBoz), stichting Samen Werken, ondernemersvereniging Sterck en Bi-Zone hebben de afgelopen maanden in samenwerking met de stichting de Eerste Bergse VlaggenOphangCentrale hard gewerkt om grote delen van de binnenstad te voorzien van vlaggenstokhouders, vlaggen en hanging baskets.

De hele binnenstad ziet er ineens fleurig en kleurig uit.

 

Vrijdag 26 juni aanstaande om 10.00 uur op het Zuivelplein wordt het project afgerond in bijzijn van wethouder Patrick van der Velden.

U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

 

De Eerste Bergse VlaggenOphangCentrale is opgericht om vlaggen uit te hangen bij de verschillende evenementen die in Bergen op Zoom plaatsvinden, zoveel mogelijk themagericht. De eerste vlaggen werden opgehangen tijdens de Vastenavend. Ook tijdens JazzBoz en Proefmei hingen er vlaggen te wapperen in de binnenstad.

Evenementen die nog in het verschiet liggen, zijn onder andere de Maria Ommegang, de Krabbenfoor en de Canadese week eind oktober. Uiteraard zal er ook uitbundig gevlagd worden tijdens Sint Nicolaas en in de kerstperiode.

In het kader van Groenste Stad komen er speciale vlaggen.