×

Waarschuwing

JFolder: :files: Pad is geen map. Pad: /srv/home/bozinbeeldnl/domains/bozinbeeld.nl/htdocs/www/images/artikelen/20150613melanen
×

Opmerking

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

In de nacht van vrijdag 10 juli op zaterdag 11 juli organiseert Reddingsbrigade Bergen op Zoom in samenwerking met Zwembad de Melanen de Bergse Nacht Zwem Marathon.

Deze nachtmarathon is een 12 uurs estafette waarbij een beetje getraind zwemteam al snel een totaalafstand in de buurt van de 40 km aflegt. Maar ook voor minder getrainde zwemmers is het leuk om een avond sportief het beste uit jezelf te halen, helemaal als je normaal geen of een totaal andere sport beoefent. Een team voor een nachtmarathon bestaat uit 8 a 10 zwemmer, Het team moet een team captain hebben en een banenteller, deze mogen ook gewoon zwemmen. De start zal zijn vrijdagavond om 20:00 uur zodat er zaterdag om 08:00 uur gefinisht kan worden. Tijdens de marathon zal er zeker een sportief muziekje klinken om de zwemmers mee aan te moedigen. Ook is de voordeur vanaf 19:00 tot 24:00 open zodat iedereen zijn favoriete team aan kan moedigen. Zaterdag ochtend zal om 7:00 uur de voordeur weer open gaan zodat met de nodige ondersteuning de belangrijke laatste paar kilometers geturfd kunnen worden. De deelnemers kunnen hun tentje opzetten op de ligweide en er is ook een BBQ plek ingericht, de douches en recreatiebad kunnen gewoon worden gebruikt. En het inschrijfgeld is nu ook verlaagd naar €70. Er hebben al verschillende teams ngeschreven, de verste uit Zwolle! Maar gelukkig is er nog plek, voor even, want de inschrijving sluit op maandag 15 juni.

{gallery}artikelen/20150613melanen{/gallery}