Bericht Bestuur Roparun Bergen op Zoom - We mogen allemaal heel trots zijn op alle Roparunners, die als sterren zijn onthaald in onze stad tijdens hun Walk of Fame!

Dankzij mogelijkheden op facilitair, financieel en muzikaal gebied kon de doorkomst van de teams goed opgebouwd worden. Veel betrokken  bewoners, jong en oud,  creëerden langs de route,  op zeer creatieve wijze en met een enorm  enthousiasme,  een aaneengesloten feest voor de Roparunners.  DANK voor iedereen die hieraan zijn/haar medewerking heeft verleend!

Bijzondere wederdienst van de Roparunteams

Een geweldige spontane actie ontstond op de Boulevard, de laatste standplaats van de Roparunteams. Veel teams boden hun overtollige voorraad drinken en eten aan voor de Stichting Goed Ontmoet.  En zo helpen we elkaar en dat doet goed!

GEDICHTERBIJ bundel

De extra bijzondere activiteit, de realisatie van de GEDICHTERBIJ-bundel, geeft aan de Roparun een mooi diepgaand accent. Ook dat hoort bij de Roparun; gevoel, emotie naast sportiviteit en feest. We weten allemaal dat we hiermee het leven van de kankerpatiënt, daar waar mogelijk, wat meer kunnen veraangenamen. De dichtbundel is voor €5 te koop en de opbrengst gaat naar de Roparun binnen de regio. Verkoopadressen Quist Boekhandel, Vermeulen Boekhandel, Rookshop de Schelde en MCD Bloemendaal. De bundel is ook online te bestellen op www.roparunbergenopzoom.nl

Jubileum Roparun 25 jaar in 2016

Heeft u een idee om dit op ludieke wijze te vieren tijdens de Roparun 2016, dan vernemen we dat graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We gaan hier samen een zeer mooi groot feest van maken.

 

Foto’s Roparun 2015 zie facebookpagina  www.facebook.com/RoparunBoZ.

 

Voor de redactie

Voor meer informatie kunt u bellen Els Baarends 06-42531920