Steek een paar uur de handen uit de mouwen

 

Vele maanden van voorbereiding zijn achter de rug en tientallen vrijwilligers en teams zetten de schouders er ook de komende weken nog flink onder. Eind juni is het al zover, de tweede SamenLoop voor Hoop in Bergen op Zoom. Vele handen maken licht werk en dus is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers die op zaterdag 27 en zondag 28 juni een dag, dagdeel of nacht de handen uit de mouwen willen steken. Er is allerlei soort werk te doen. Je zet je in voor het goede doel en je maakt een van de mooiste evenementen van het jaar in Bergen op Zoom mee. Geef je dus nu op, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Omdat het zo’n groot evenement is zijn er heel veel handen nodig om alles tot in de puntjes te regelen. Marian Hage, van de SamenLoop voor Hoop: “Er zijn al heel veel enthousiaste mensen die zich hebben aangemeld, maar we kunnen nog meer hulp gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan hulp voor de catering, het neerzetten van de duizenden kaarsenzakken en hulp bij de kindersamenloop kunnen we goed gebruiken. Ook voor de opbouw kunnen we nog extra hulp gebruiken.”

 

Aanmelden kan via de website www.samenloopvoorhoop.nl/bergenopzoom (klik op vrijwilligers). Je krijgt dan een mail waarin met informatie en een uitnodiging voor een speciale informatieavond voor alle vrijwilligers van de SamenLoop voor Hoop.

 

Geld inzamelen

De SamenLoop voor Hoop vindt dit jaar voor de tweede keer plaats in Bergen op Zoom. Met het evenement wordt aandacht gevraagd voor de ziekte kanker en geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding. Een op de drie mensen krijgt kanker. Zes van de tien mensen geneest, maar nog veel te veel mensen kunnen de zware strijd niet winnen. De SamenLoop voor Hoop steunt iedereen die met kanker te maken krijgt.

 

Gezelligheid en amusement

Tijdens de SamenLoop voor Hoop wandelen teams 24 uur lang op het parcours op sportpark Rozenoord. Er wandelt altijd minstens één teamlid: als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Daarnaast staat de 24 uur bol van de gezelligheid en amusement: er treden gave bands op, bijzondere zangers en zangeressen, groot en klein danstalent, er is een grote braderie en springkussens en ander vertier voor de kids. Dus gewoon een geweldig en gezellig evenement, waarbij we ook nog eens heel veel geld ophalen voor het goede doel. Dat wil je toch niet missen? Draag ook je steentje bij, en meld je aan als vrijwilliger, survivor of schrijf je in met een team.