Wie feest er mee?   

The Last Dollar Big Band, viert dit jaar het 35 jaar bestaan. Dit gebeurt niet op de verjaardag zelf die 1 april is, maar in het najaar en wel op zondagmiddag 1 november. Dat duurt nog even, maar noteert u dit vast in uw agenda.

 

De Last Dollar Big Band is duidelijk geen onbekende binnen en buiten Bergen op Zoom. De Bergse Bigband bestaat uit een ritmesectie, 6 saxofoons, 4 trombones en 5 trompetten. Sinds 1 september 2012 staat de Big Band onder leiding van de Roosendaalse dirigent Dim van Oosterhout.

De Big Band heeft voor elk publiek wat wils. Het repetoire bestaat uit jazz/swing, bigband classics, salsa, latin, pop- en filmmuziek!

Tijdens JazzBozz is de Last Dollar Big Band te zien en te horen in gezelschap van zangeres Claudia Camu. Haar muzikale voorbeelden zijn onder andere, Ella Fitzgerald en Aretha Franklin. Alle ingrediënten voor een spetterend optreden samen met de Last Dollar Big Band.

 

De Last Dollar Big Band onder leiding van Dim van Oosterhout kunt u al eerder zien en horen en wel op donderdagmiddag 13 mei in Hoogerheide tijdens de Lentefeesten, zaterdagmiddag 30 mei tijdens JazzBoZ, zondagmiddag 12 juli op het Beursplein, zondagmiddag 13 september tijdens het Bigband festival in Bergen op Zoom.

Meer informatie kunt u vinden op onze website, facebook- en YouTube-pagina. Hier vindt u foto’s, onze agenda met optredens en een video.

www.lastdollarbigband.nl

www.facebook.com/dldbb.boz

www.lastdollarbigband.nl

www.facebook.com/dldbb.boz