Een sfeervolle gezellige avond, vol met muzek, dat kunt u verwachten op 11 april aanstaande. Muziekvereniging Euterpe uit Sint-Maartensdijk geeft dan haar jaarconcert in de Haestinge.



Een muzikale avond waarbij zoals gebruikelijk de hele vereniging zich aan u presenteert. Ook dit jaar staan zowel de drukband, de samenspelgroep en de fangare op het programma.


Als eerste is het de beurt aan de samenspelgroep. Al enige jaren een veelbelovend onderdeel van onze muziekvereniging. De leerlingen in de samenspelgroep laten horen dat je ook op beginnend niveau al een uitstekend stukje muziek kan maken. Onder leiding van Monique de Rooij brengen zij een aantal nummers waarvan u er zeker een paar zult herkennen!


Ook de drumband laat van natuurlijk zich horen. Behalve de gebruikelijke marsen zijn er ook stukken speciaal voor deze avond ingestudeerd. Ze hebben in ieder geval de slag te pakken en zullen u zeker verbazen.


De fanfare wordt gedirigeerd door Harrie Bosch en brengt een gevarieerd repertoire met "gouwe ouwe" klassiekers tot aan moderne eigentijdse hits. Het niveau van de vereniging is de afgelopen jaren alleen maar crescendo gegaan en dat is te horen! Onder andere “Feeling Good” van Michael Buble staat op het programma, Wij zijn ervan overtuigd dat u ook met een goed gevoel naar huis zult gaan.


Euterpe is er klaar voor, en heet u van harte welkom in de Haestine, zaterdag 11 april.

De deuren zullen om 19:00 open gaan. Aanvang van het concert is 19:30